Het opvragen
van beelden

Het opvragen van onze camerabeelden kan alleen wanneer u lid bent van Veilig Venlo. Nog geen lid? Meld u dan aan.

Hoe kan ik beelden de beelden veilig stellen?

Wanneer u een incident constateert, dient u eerst aangifte te doen bij de politie. Als burger kunt u namelijk niet zomaar camerabeelden opvragen. Alleen de politie is hiertoe bevoegd en uitsluitend na aangifte en bij een verdenking van een misdrijf (zoals een mishandeling of diefstal).

De beelden worden 7 dagen bewaard en dan automatisch overschreven, vandaar dat u na uw aangifte het aanvraagformulier beelden veilig stellen moet invullen en voorzien van uw aangiftenummer. Dit formulier mailt u naar veiligvenlo@intergarde.nl. Zo worden de beelden veilig gesteld en uiteindelijk beslist de politie of deze gebruikt worden voor een opsporingsonderzoek.

Doormelding alarmcentrale van belang!

Voor een optimale dienstverlening is een juiste doormelding van de Particuliere Alarm Centrale van de ondernemer naar de alarmcentrale van Intergarde belangrijk. Dit regelt u met het formulier Doorverwijzing PAC meldkamer.
Dit ingevulde formulier levert u aan bij uw eigen PAC.

In geval van een alarmmelding nemen zij in de bellijst ook de meldkamer van Intergarde mee. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor het informeren en instrueren van uw PAC. Het eerste waarschuwingsadres dient het adres van de meldkamer van Intergarde te zijn. Door deze wijziging door te voeren, kan bij een incident de PAC van de ondernemer direct contact opnemen met de meldkamer van Intergarde. Om tijdwinst te boeken bij een inbraakmelding of een calamiteit is het ook mogelijk de inbraakinstallatie direct naar de meldkamer van Intergarde door te laten melden. Zo kan de centralist de inbraakmelding zien als ook de bijbehorende beelden.

Voordelen van veilig venlo

icon-Dome

360 graden camera’s voor videosurveillance

icon-ANPR

ANPR camera’s voor kentenregistratie

Group 6

Gratis keyholding en 1 jaar gratis aansluiting op PAC

Group 6

Korting op uw verzekering (minstens 10%)